Hypnose leren

 

Iedereen kan het leren

In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, is hypnotiseren geen gave. Iemand kan er weliswaar aanleg voor hebben, maar iedereen kan leren hoe je een ander kunt hypnotiseren. Of leren hoe je zelfhypnose gebruikt, hoe je showhypnose doet of hoe je hypnotherapie toepast.

Op deze site vind je allerlei informatie over hypnose en geven we ook wat uitleg over hypnotiseren, maar om goed te leren hypnotiseren kun je het beste een opleiding volgen. Op deze manier leer je door te doen en te ervaren, word je bijgestuurd, leer je wat wel en niet werkt, en krijg je het echt in de vingers. Er zijn vele trainingen, opleidingen en nascholingen op het gebied van hypnose en hypnotherapie.

Wij raden je aan om voor jezelf vast te stellen waarom je wilt leren hypnotiseren, om van daaruit te gaan zoeken naar de passende training. Hypnose is echter wel een gebied waarop je nooit uitgeleerd bent en het volgen van trainingen kan zeer verslavend zijn… Je bent gewaarschuwd ­čÖé

Na verloop van tijd zullen wij hier enkele trainingen aanraden. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen op hypnoseinformatie at gmail dot com.