Soulkey Therapy

 

De sleutel tot je ziel

Soulkey Therapy is uitgevonden door de Deense therapeut en trainer Martin Stig Castor Peterson. Deze vorm van therapie werkt onder andere met regressie, reïncarnatie (Past Life Regression, PLR) en trance. Daarnaast werkt het met leven tussen leven (Life between Life, LBL) en communicatie en toegang tot de ziel.

Lange sessies

Waar hypnose zeer snel kan gaan (denk maar aan street hypnosis, waarbij de hypnotiseur mensen snel een ervaring geeft), duren Soulkey sessies een heel stuk langer. Het is niet ongewoon dat er 3 uur voor een sessie wordt uitgetrokken. Daarnaast kan een sessie veel impact hebben, het kan handig zijn om de dag van de sessie vrij te houden.

Waarvoor?

Deze vorm van therapie kan als spiritueel beschouwd worden. Het is onder andere geschikt voor het verkrijgen van inzicht op levensvragen (zoals “Waarom ben ik hier?”, “Wat is mijn doel op aarde?”) en de behandeling van trauma, angsten en fysieke problemen. Het helpt je om terug in contact te komen met je gevoel, verbindt het je met je ziel en het geeft kennis en inzicht. De sessies worden als een levensveranderende ervaring omschreven.